Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Racefiets

25 tweedehands fietsen gevonden

123

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Tweedehands racefiets

Wil je een goede fiets kopen om mee te racen? Je kunt ook kiezen voor een tweedehands racefiets! Meestal ben je met deze gebruikte fietsen een stuk goedkoper uit en kun je toch profiteren van een goede kwaliteit. Zowel particulieren als fietswinkels verkopen gebruikte racefietsen. Zo kun je bijvoorbeeld een tweedehands racefiets heren van Batavus aanschaffen of kies voor een mooie tweedehands racefiets heren van Cervelo.

Wat zijn de kosten van een tweedehands racefiets?

De kosten van gebruikte racefietsen kunnen heel verschillend zijn. Bij een fietswinkel ben je meestal een stukje duurder uit, maar dan heb je ook meteen garantie. Het kan zeer voordelig zijn om een tweedehands racefiets te kopen bij een particulier, maar het is niet altijd even eenvoudig om een particulier te vinden die zijn of haar tweewieler wil verkopen. Het is het gemakkelijkst om naar tweedehands fietsen te zoeken op internet.

Gebruikte racefietsen kopen via internet

Particulieren die hun gebruikte racefiets verkopen kun je meestal het beste vinden via internet. Het lastige hieraan is dat je vaak meerdere websites zult moeten bezoeken voordat je de juiste tweewieler hebt gevonden. Dit komt doordat de meeste websites niet zijn gespecialiseerd voor fietsen, waardoor er slechts een klein aanbod racefietsen op staat. Fietsmarktplein heeft echter wel een uitgebreid aanbod gebruikte racefietsen, zodat je altijd de perfecte fiets zult vinden!

Wil je een goede tweedehands racefiets kopen? Op Fietsmarktplein heb je een uitgebreide keuze uit het aanbod van particulieren en fietswinkels!