Fiets kopen

Koop je fiets snel en eenvoudig bij fietsenwinkels én particulieren op Fietsmarktplein.

Vind jouw ideale fiets
Fiets verkopen

Verkoop je fiets op Fietsmarktplein, vanaf één enkel exemplaar tot je gehele voorraad.

Particulier Winkel

Home > Tweedehands fietsen > Batavus

20 tweedehands fietsen gevonden

12

Meld je aan en start direct met bieden én aanbieden, zowel voor bedrijven als particulieren.

Batavus

De Nederlands fietsfabrikant Batavus is nog steeds erg populair, zowel bij jongeren als ouderen. Het merk produceert ook diverse soorten tweewielers, waardoor er voor iedereen wel een goede Batavus fiets te vinden is. Waar koop jij jouw Batavus fiets tegenwoordig?

Batavus fietsen bij fietsenhandelaren

Aangezien Batavus fietsen veel worden verkocht, heeft elke fietsenhandelaar wel een aantal fietsen van deze producent te koop staan. Je kunt hiervoor naar een fietsenwinkel in de buurt gaan, maar je kunt ook eens rondkijken op internet. Er zijn namelijk verschillende webshops waar je een Batavus fiets kunt bestellen.

Gebruikte fietsen van Batavus

Batavus maakt tweewielers van zeer goede kwaliteit en de meeste gebruikte fietsen van dit merk gaan daarom ook nog lange tijd mee. Voor een tweedehands Batavus fiets kun je eveneens terecht bij fietsenhandelaren, maar er zijn ook veel particulieren die hun oude fiets te koop zetten. Zou het echter niet handig zijn als al deze tweedehands fietsen in een handig overzicht zouden staan?

Bekijk het aanbod tweedehands Batavus fietsen op Fietsmarktplein!

Fietsmarktplein is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een overzicht met tweedehands Batavus fietsen! Wij hebben voor jou het huidige aanbod 2e hands fietsen verzameld en op onze site gezet. Je kunt de tweewielers filteren op onder andere het type fiets, het frame en het merk. Zo vind je altijd een mooie, gebruikte fiets die bij jou past!

Heb jij nog een oude Batavus fiets thuis staan die je graag wilt verkopen? Plaats dan een advertentie op Fietsmarktplein!

Batavus